Arkistot kuukauden mukaan: syyskuu 2016

Call me.

Maverick.

Erilaisia paitoja on tullut tehtyä. Mutta tämä. Tämä on tähänastisista paras. Hienoin. Vaikuttavin. Kyllä. Taidankin katsoa tänään elokuvan jos vain on aikaa. Koska toinen aiheeseen liittyvä paitani on pesussa, käytän tätä.

Myös Sinä voit ostaa itsellesi tällaisen paidan! Hinta on 18 euroa + 3 euron postit. Ei paha.
Tilaukset edelleen sähköpostin (info@puukkosaha.fi) tai palautelomakkeen kautta

Ohan tää ny hieno.

call-me-maverick

Työ, joukkue tai harrastus

Joskus yhteinäinen paita on kiva asia, kuten vaikka polttariporukassa tai seurapeleissä. Tai se, että heti tiedetään mitä teet. Tai olet tullut tekemään. Tähän auttaa tilanteeseen sopiva paita!

Asiakkaan toiveesta onnistuu myös pienimuotoinen suunnittelu, idean jalostaminen eteenpäin. Piirtää en osaa, mutta jos on käsin piirretty ja skannattu hyvälaatuisena, niillä pääsee pitkälle.

Tässä yksi esimerkki siitä, mitä voin tehdä. Paidasta käy heti ilmi, mitä tämän kantaja osaa.

2016-09-04-21-24-15

Paitoja on eri väreissä ja koot löytyy XS-3XL (Ladyfit 2XL). Painomäärä on minimissään 1 kpl, tällöin paita maksaa 25€ + postikulut. Mikäli tilataan useampi samanlainen, jo 5 kpl kohdalla voidaan tehdä edullisemmin per paita. Hinta on yksiväripainatukselle. Painovärin voi valita itse, katsotaan kuitenkin yhdessä, että kuva näkyy paidasta.

Painatus onnistuu myös kangaskassille, joita voi jakaa esim. messuilla tai uusille asiakkaille.

Laita sähköpostilla tiedustelu, mikäli tarvetta on! info@puukkosaha.fi

Kasvisvoimaa!

Luonnosta löytyy tämän hetkein tehokkain aurinkovoimaa säilövä asia, kasvit. Samalla kasveihin kertyy kaikkea juttua maaperästä sekä vettä. Kaikki nämä jutut tekee jänniä yhdistelmiä joista sitten tulee myös marjoja, hedelmiä, papuja ja lukuisia muita asioita.

Ja ne ovat suurin osa hyviä! Kasviksista saa kaiken ihmisen tarvitseman ravinnon, mikä on kans siistiä. Ei tartte juosta kenenkään perässä, peruna ja kurkku ei satasella ihmiselle pärjää. Myös painissa ne jää toiseksi.

Koska tykkään kasviksista paljon ja syön niitä paljon voidaan sanoa, että käyn kasviksilla. Toisella kielellä voisi sanoa: Plant Powered!

Tilaaminen edelleen osoitteesta: info@puukkosaha.fi hinta on tuttu 15€ + postikulut. Paitojen värit valkoinen ja musta. Sekä pari hajaväriä löytyy vielä, kuten turkoosi ja yksi oranssi. Jos haluat jonkin muun värin, kysy, katsotaan mitä voidaan tehdä.

plantpoweredKuvassa olen valmistautumassa syömään tofu-ruusukaali-sunburst kesäkurpitsa -ateriaa. Hyvää ja terveellistä. Kesäkurpitsat omasta maasta ja takana oleva viidakko on maa-artisokan varsia. Nekin on hyviä!