Aihearkisto: vegan

Kasvisvoimaa!

Luonnosta löytyy tämän hetkein tehokkain aurinkovoimaa säilövä asia, kasvit. Samalla kasveihin kertyy kaikkea juttua maaperästä sekä vettä. Kaikki nämä jutut tekee jänniä yhdistelmiä joista sitten tulee myös marjoja, hedelmiä, papuja ja lukuisia muita asioita.

Ja ne ovat suurin osa hyviä! Kasviksista saa kaiken ihmisen tarvitseman ravinnon, mikä on kans siistiä. Ei tartte juosta kenenkään perässä, peruna ja kurkku ei satasella ihmiselle pärjää. Myös painissa ne jää toiseksi.

Koska tykkään kasviksista paljon ja syön niitä paljon voidaan sanoa, että käyn kasviksilla. Toisella kielellä voisi sanoa: Plant Powered!

Tilaaminen edelleen osoitteesta: info@puukkosaha.fi hinta on tuttu 15€ + postikulut. Paitojen värit valkoinen ja musta. Sekä pari hajaväriä löytyy vielä, kuten turkoosi ja yksi oranssi. Jos haluat jonkin muun värin, kysy, katsotaan mitä voidaan tehdä.

plantpoweredKuvassa olen valmistautumassa syömään tofu-ruusukaali-sunburst kesäkurpitsa -ateriaa. Hyvää ja terveellistä. Kesäkurpitsat omasta maasta ja takana oleva viidakko on maa-artisokan varsia. Nekin on hyviä!

To boldly go…

Myönnän. Pidän Star Trekistä. Sarjat ovat hienoja, elokuvat samoin (paitsi ne uudet ei niin hienoja Trekkimitalla mitattuna). Niissä on sanomaa ja asioita, jotka voivat nostaa ajatuksia. Ne eivät ole kaikista helpoimpia elokuvia ja sarjoja, mutta pidän niistä. Olen katsonut elokuvat erittäin monta kertaa (paitsi niitä uusia, vaikka ne bd:nä kotoa löytyykin).

Asiaan. Koska Star Trek on minulle iso juttu, tein siihen liittyvän paidan, joka liittyy myös toiseen tärkeään asiaan. Mun mielestä tästä tuli hieno! Tykkään ihan kympillä. Näitä saa ostaa viidellätoista! Mahtavaa!

Tulossa kauppaan tuotteena myös piakkoin. Näitä voi jo tilata ennakkoon sähköpostilla osoitteesta info a puukkosaha.fi (a merkin tilalle se @). Viestiin paidan koko ja väritoive, saa myös muina väreinä (ei punaisena), sekä toimitusosoite. Postimaksu on 3 euroa.

boldly_go
tämän paidan koko on L

Sipsejä, olutta ja pitsaa

Otsikon mukaisista aineksista koostuu täydellinen ruokaympyrä. Siinä on kaikki. Olen siitä melko vakuuttunut. Ja jotta voisin vakuuttaa muitakin, niin lainasin hienoa sanakeksintöä, sipsikaljavegaani, kas näin:

sipsikalja_vihreakassi

Tein itselleni näppärän pienen kassin, jolla voi kuljettaa sopivan määrän tarpeita(yhden illan edestä) kätevästi kaupasta kotiin. Tämän vihreän kassin mallinimi on punk.

Tein myös muutaman muunlaisen version kyseisestä aiheesta:

wide
wide
sipsikalja_cartoon
cartoon
sipsikalja_baseball
baseball

Testiprintit on painettu farkkukankaalle, mikä ei välttämättä ollut se paras veto, mutta muutakaan tummaa kangasta en tähän hätään löytänyt. Sileämpään puuvillakassiin painatus tulee tyylikkäästi.

Saatavilla on vihreän kassin lisäksi sininen ja musta. Näin alkuun. Muitakin värejä voi kysyä!

No mistä näitä sitten saa? Tämmöisen tuotteen saat omaksesi lähettämällä haluamasi kassimallin ja yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen info@puukkosaha.fi ja toimimalla vastausviestin ohjeiden mukaisesti. Kassin hinta on 7 euroa ja postikulut 3 euroa. Samalla voit ostaa toki useamman kassin! Myös kuljetus onnistuu Porvoossa.

Ai niin, painatus ilman häsää onnistuu kans.