Aihearkisto: palvelut

Kesä meni, syksy tulee ja ehkä myös talvi

Kesä meni hujauksessa, lämmintä riitti eikä nurmikonkasvu liikaa kiusannut. Paitsi nyt näin syksyllä sekin intoutui.

Kohta pääsemmekin jo lumenluontihommiin! Tai niin ainakin toivon, että pääsen. Se tietää myös hiihto- ja luistelukelejä, mikäs sen hienompaa 🙂

Vielä on kuitenkin kaikenlaista pientä askaretta tehtävänä ennen kuin pääsee nauttimaan takkatulen lämmöstä lakritsiteen kera. Lomat ohi, kerhot pyörii, aika ei vaan meinaa riittää kaikkeen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä! Puut liiteriin, pihan siistiminen, listojen laitto yms. hommat saadaan kyllä ennen vuoden 2018 joulua tehtyä!

Kesä on jo nurkan takana!

Kesä tulee, tänäkin vuonna, vaikka tällä hetkellä ulos katsoessa ei sitä ihan heti uskoisikaan. Kaikenlaista pientä puuhaa tunkee ovista ja ikkunoista, vaikka tekisi mieli vain olla ja maata nurmikolla. Tai sisällä, jos sattuu vettä ripsimään.

Ei hätää! Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Puut menevät nätisti pienempään tilaan ja pinoon pientä korvausta vastaan, vaikka sinä aikana kun itse olet töissä. Ei häiritse sahan ääni eikä kirveen kopse sitä hetkeä, jonka voit töiden jälkeen viettää pihakeinussa. Jos sellaista ei vielä ole, niin hankitaan sinulle sellainen, sekin voi odottaa valmiina.

Jos kaikki pihatyöt ei maistu tai niihen ei vai ole aikaa, ota rohkeasti yhteyttä, tiedot löytyvät täältä: yhteystiedot

Laskutus on tuntiperusteinen, isommissa projekteissa voidaan sopia könttäsumma. Työt ovat kotitalousvähennyskelpoisia!

Kahveet pitää keittää toistaiseksi itse.

ps. it-työt onnistuvat päätyöni kautta näppärästi, vaikka samalla käynnillä, lisätietoja niistä: serveit.fi

Tähän aikaan vuodesta ahkio on kätevä tapa siirtää puita pihan toiselta puolelta toiselle.