Arkistot kuukauden mukaan: joulukuu 2015

Pientä viilausta

Verkkokauppa vaatii vielä viilausta, mutta se toimii. Pieniä käännösvirheitä täytyy korjata, käännöksiä lisätä ja muuta sellaista pientä. Kaikki ajallaan.

Malleja tulee lisää pikkuhiljaa. Jos haluat jonkin oman kuvan, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta. Teen myös yksittäisiä paitoja / kasseja, kappalehinta niissä toki isompi kuin valmiilla malleilla.

Jos ajattelit, että tarvitset nyt 3 kpl omia paitoja ja kuukauden päästä seuraavat 5 kpl, tehdään diili tästä erikseen. Ei tuu varastot täyteen valmiiksi painettuja myymättöimiä paitoja.

Ensimmäiset uunista ulos

No niin. Nyt kaksi ekaa mallia nähnyt päivänvalon. Hinnat ja saatavuus tarkistuvat tammikuun alussa. Ennakkoon voi jo varailla ja kysellä kuitenkin.

Tein itse -paita, itselle jos et halua maksaa pikkuhommista niin kutsutuille ammattimiehille tai kaverille, jonka terassi nyt ei ihan mennytkään suoraan ja laiturikin upposi.

tein itse

Kun liikkuu, tulee hiki. Tai ainakin pitäisi tulla. Ja joskus olisin itse halunnut olla osa SWAT tiimiä. Tämän paidan kanssa pääsee jo lähelle. Yksi kirjain sinne taikka tänne.

sweat

Paremman kuvat kohta aukeavaan verkkokauppaan!

No nyt tapahtui!

Sain vietyä Y6 lomakkeen, eli elinkeinon harjoittajan jatkamisilmoituksen postiin. Sieltä se sitten aikanaan kulkeutuu verottajalle toiminta voi alkaa. Tai toiminta on jo alkanut, koska se voi, mutta myynti alkaa vasta sitten kun aktiivisuus on todettu ja leima on paperissa.

Mallit ilmestyvät ”lähiaikoina ” nettisivuille!