Arkistot kuukauden mukaan: tammikuu 2016

Harjoitus, se tekee mestarin

Tai jos ei nyt mestaria, niin vähän paremman nyt ainakin ens hätään.

Tänään kokeilin uutta juttua. Ei toiminut. Ihan kiva tuli silti, vaikka tavoitteesta jäinkin. Vähän kuin suomalaiset mäkihyppääjät tätä nykyä. Tavoitteena on päästä ehjänä rinneravintolaan.

Taidan lukea ens kerralla ohjeet, että miten tuotetta käytetään, ehkä se siitä. Malli on kuitenkin tämä ja tätäkin saa jossain kohtaa.

IMG_7035

Nyt ostoksille!

Nyt olis tarjolla, paitaa ja kassia. Koot ovat sitten sen verran pieniä, että jos nyt on M koon paita ja se on sillain sopivan napakka, niin ota L. Tai XL. Itsellä on M/L kokoisia paitoja, niin näissä nyt olevissa suosittelen itselleni kokoja L/XL, riippuen siitä, olenko menossa buffettiin syömään vai en.

Näistä paidoista pitää myös merten mahti, vahva suositus häneltä!

anteeksi_cthulhu

Avaruusromukassi sai pikkuisen kaverin! Sininen kassi, jossa valkoisella teksti. Hieno. Alla kuva, mistä kassin koko hahmottuu. Vieressä on Raptorin Oi Beibe -sinkku tuomassa vähän hahmotusta kassin kokoon. Suosittelen myös tuota sinkkulevyä, jos ei sitä vielä ole. Se ei ole tosin myynnissä.

avaruusromua_sininen

Nykyajan ihmeet

”Ostaisin niin mielelläni, mutta ei minulla ole käteistä.”

Nyt on vuosi 2016, et tarvitse käteistä, voit maksaa myös kortilla! Tänään saapui korttimaksumahdollisuus myös puukkosahalle. Käteisellä puljaamaan ei ole minunkaan suosikkipuuhaa. 

Kyllä se kortti on kätevämpi!

Talvipäivän iloksi ja ratoksi

Koska on aurinkoinen keli, on hyvä askarralla sisällä. Rehellisyyden nimissä, kävin kyllä pulkkamäessä vähän. Pulkka meni rikki. Sellaista sattuu. Mutta asiaan!

Joskus sitä myöhästyy inhimillisen asian takia, eikä siinä pitäisi olla mitään hävettävää. Mutta silti joskus ei haluaisi sitä kertoa. Nyt ei tartte sanoa enää ääneen! Tämän kun pistää päälle, niin säästyt nololta(?) hetkeltä:
anteeksi_blogi

Ja kun käyt kaupassa,  niin ethän enää käytä muovikassia, ethän? Nyt on sentään vuosi 2016! Jos kuitenkin vielä käytät, tai edellinen kauppakassisi meni rikki tai muuten vain haluat (ei ole pakko tarvita) uuden kassin, niin minulla on sinulle ratkaisu! Kestävä, kierrätysmateriaaleista valmistettu kassi, painatuksella joka antaa ehkä vihjeen kassin sisällöstä:
avaruusromua_blogi

Tuotteet tulevat kauppaan parin päivän sisällä, jos luet tätä viikon päästä ne ovat jo siellä!
Helmikuun loppuun ilman postikuluja jos ostat kassin ja paidan! Siistiä!

Vihdoinkin lunta!

Porvoossa oli hieno herätä tänään. Maassa oli pari senttiä kauan kaivattua lunta. Josko pääsisi jo pulkkamäkeen kohta.. Ihan vielä en tuonne lähde kuitenkaan.

Lisälunta odotellessa teen uusia malleja. Niitä on tulossa muutama pian näkyville. Niitäkin saa ostaa nettikaupasta tai sitten suoraan multa. Laita viestiä!