2020, mahdollisuuksien vuosi!

Vai onko sittenkään? Alkuvuosi lähti rytinällä käyntiin it-busineksessa. Kaikkea oli ja tekemistä riitti. Sitten tuli tämä Covid-19 ja sotki suunnitelmat. Joskus käy niin. Kaikki ollaan kuitenkin tässä samassa veneessä, ei auta liikaa ruikuttaa.

IT-työ on edelleen se päätyö, mutta tällä hetkellä sitä on vähän vähemmän. Aikaa olisi pienelle puutarhatyölle myös, tai pienkoneiden huoltotoimille. Lumisade toki hidastaa vähän kevään etenemistä, mutta aina se on kuitenkin tullut.

Paitoja ei tällä hetkellä paineta, tai ei ole painettu hetkeen. Paitoja on kuitenkin vielä varastossa, valmiiksi painettuja ja painamattomia. Voisin niitä inventoida tässä aikani kuluksi ja laittaa tuonne Facebookin puolelle myyntiin.

Jos on tarvetta apukäsille pienelle tai isommalle tekemiselle, niin sovitaan aika ja tehdään homma pois kuleksimasta!